Webshop

Naast de mogelijkheid om gebruik te maken van onze showroom kunt u als installateur ook via onze webshop uw bestellingen plaatsen. U kunt hiervoor een account aanvragen bij een van de medewerkers van Saniceve.

Als particulier kunt u geen gebruik maken van deze webshop.

Met uw geldig Saniceve-account met bijbehorende gebruikersnaam en wachtwoord, kunt u inloggen in onze webshop.
De webshop voorziet de installateur van duizenden artikelen met bijbehorende prijslijsten, artikelnummers en uiteraard de mogelijkheid deze online te bestellen.

Installateur2

Wij ontzorgen uw hele traject

Heeft u vragen over het ontwerp, producten, offerte of bezorging, neem dan contact met ons op.

[[Contact opnemen]]

Wij begeleiden uw klant van a tot z

1
Roeven 2 Verbouwing 2017 Voltooid 2 Plan0002
Het ontwerp
Om samen met u en uw opdrachtgever tot een mooi en goed ontwerp te komen, vragen wij u, ons alle benodigde technische informatie te verstrekken met betrekking tot afmetingen, technische beperkingen, posities van ramen en deuren, huidige staat van het gebouw - is het nieuwbouw, betreft het een verbouwing of aanbouw - waarmee we aan de slag kunnen.
2
Offerte1 4Kant
Het maken van de offerte
Wanneer de opdrachtgever akkoord heeft gegeven op het ontwerp, werken wij voor u een offerte uit. Deze offerte dient zorgvuldig te worden gecontroleerd. Tevens voegen wij, indien gewenst ook een Excell bestand toe, zodat u deze offerte zelf nog kunt bewerken en vervolgens de complete offerte naar de eindconsument kunt sturen. Indien de offerte akkoord is geeft u dat schriftelijk door waarna wij de bestellingen doorgeven aan onze leveranciers.
3
Bezorger3 (1)
Bezorging op de door u aangeven locatie
Saniceve zorgt er voor dat al uw bestellingen, sanitair en installatiematerialen van groot tot klein, ongeacht de aantallen, op de door u aangegeven locatie, binnen ons rayon, geleverd worden. Dat kan bij uw bedrijf zijn maar ook bij de particulier waar het uiteindelijk geïnstalleerd gaat worden.
Showroom
Als installateur ook beschikken over een moderne showroom?
Contact opnemen
Bestelportaal Installateurs
Bestel onderdelen voor exclusieve prijzen in ons portaal
Bestelportaal