Saniceve

Saniceve is een groothandel in installatiematerialen en sanitair. Onze afdeling 'installatie' biedt alle producten die de vakman nodig heeft voor alle mogelijke installatiewerkzaamheden. Ons assortiment is groot, waaronder CV-ketels, alle soorten verwarming, aansluitmaterialen, leidingsystemen, gereedschap,etcetera - en grotendeels uit voorraad leverbaar. Onze producten zijn geschikt voor zowel woning- en utiliteitsbouw. Naast onze producten bieden wij ook ondersteuning en technisch advies. We maken tekeningen en transmissieberekeningen. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid tot het afhalen van materialen via onze afhaalbalie. Deze balie wordt bemand door ervaren en enthousiaste medewerkers met verstand van zaken. Zij adviseren u graag en goed.

Saniceve beschikt over een eigentijdse showroom waarin u als particulier, samen met een erkend installateur, uw sanitair volledig naar wens kunt samenstellen. We tonen u de laatste trends op het gebied van baden, douches, badmeubels, tegels en accessoires en creëren een badkamer waar u graag in zult vertoeven en kunt ontspannen. Daarbij wordt ook gekeken naar wat technisch mogelijk is; is het ontwerp ook uitvoerbaar zoals u het graag zou willen? Welke obstakels kunt u tegenkomen? Maar vooral, hoe maken we er samen de ultieme badkamer van!

Saniceve bestaat bijna 40 jaar en kan zich door deze lange ervaring beroepen op een grote dosis vak- en productkennis. Zowel op het gebied van installatiematerialen als sanitair maar ook op het gebied van regelgeving en milieu kunnen wij u van dienst zijn. We kunnen daardoor oplossingsgericht met u meedenken, u van de juiste adviezen voorzien en u optimaal begeleiden van A tot Z.

Middels beurs- en fabrieksbezoeken blijft Saniceve op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen en blijft het assortiment altijd up to date. Door de opstellingen regelmatig te vervangen, zorgt Saniceve er voor altijd iets nieuws en verrassends te bieden. Naast de opstellingen in onze showroom, beschikken we over een zeer grote collectie catalogi met daarin een enorme keuze aan badkamers.

Als particulier kunt u, na het maken van een afspraak, een bezoek brengen aan onze showroom, uiteraard met inachtneming van de corona-voorzorgsmaatregelen. Uw werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd door een erkend installateur.

Wij zijn een gedreven en hecht team, beschikken over een zeer ruime vak- en productkennis op het gebied van sanitair, installatiematerialen en techniek. Wij staan graag tot uw dienst.
Saniceve Team
Setting Buddy (1)
Setting Chap (1)
Setting Cobber (1)
Setting Fellow 2
Setting Laddy 2