Bezorging en ophalen

Via deze weg geven wij graag inzicht in de maatregelen en consequenties die Saniceve treft in tijden van het Coronavirus. Onze chauffeurs zullen het fysieke contact met andere mensen beperken en afstand houden. De vracht wordt wel gelost. De ontvanger van de goederen hoeft geen vrachtbrief te ondertekenen maar alleen zijn naam door te geven aan onze chauffeur.

Beschikbaarheid en levertijden

Helaas worden wij ook geconfronteerd  met een beperkte beschikbaarheid en langere levertijden van onze materialen. Het wordt iedere dag lastiger om duidelijkheid te scheppen rondom leveringen. Daarom zijn we gedwongen om van dag tot dag te bekijken wat de ontwikkelingen zijn. Wij vragen hiervoor uw begrip en u kunt erop vertrouwen dat wij alles op alles zetten om onze service en klantgerichtheid zoveel als mogelijk te bewaken. Alvast van harte bedankt voor uw medewerking en begrip.

Afhalen aan de balie en bezoek showroom

Gezondheid voorop! Wij houden de ontwikkelingen daarbij scherp in de gaten en volgen vanzelfsprekend de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en medewerkers/chauffeurs staat voorop, waarbij we onze service en klantgerichtheid zoveel mogelijk proberen te waarborgen in deze ongewone tijden. Wat kunt u van ons verwachten? Wij verzoeken u en onze medewerkers om gepaste afstand te bewaren en fysiek onderling contact te vermijden. Daarin volgt ons bedrijf de gestelde landelijke richtlijnen, waarbij onze medewerkers geen handen zullen schudden en na ieder klantbezoek hun handen zullen reinigen en desinfecteren. Vertoont u symptomen van ziekte? Dan verzoeken wij u graag uw afspraak te verzetten. Hetzelfde vragen wij van onze collega’s waarbij kwetsbare medewerkers uit voorzorg al vanuit huis werken.