Inspiratie en advies

In onze showroom wordt u geholpen door een ervaren en creatief team. Het kan gebeuren dat u een badkamerontwerp heeft gezien, in een magazine of op tv, waarvan u denkt, dat is iets voor ons. Maar is het haalbaar? Laten de maten het toe? Hoe zit het met de aansluitingen? Past het allemaal wel? Kan die indeling ook zoals wij het gezien hebben? Daar komen we samen wel uit.

Maar laat u zich niet beperken in uw wensen op sanitair gebied en neem gerust uw mood board, uw magazines of eigen gemaakte schetsjes mee. Samen brainstormen en creëren met een geweldig resultaat als gevolg. Daag ons uit!

Uiteraard kunnen de installateurs ook bij ons terecht voor ondersteuning en technisch advies. Wij maken onder andere transmissieberekeningen maar bieden ook ondersteuning bij technische vragen. Onze medewerkers trekken alles uit de kast om installateurs te helpen.

01 Starck News Starck.Tif
06 Happy D.2 Plus 2020.Tif
SESTRA FR A01 Geberit Dam Media Large
2017Bathroom17aacanto Geberit Dam Media Large
2018Bathroom01cvariformwashbasin Nobrand Geberit Dam Media Large
2018Bathroom02fvariformwashbasinhotel Master
2020Bathroomsoftcloselid Geberit Dam Media Large
38 Har00930 Tif (1)
5 (1)
38 Har01062 Retouche
Cobber 005 Bewerkt
CW005TEXT18BBP 01 (1)
GL7072EXTBBP 03 (1)
38 Har02626 2

Een bezoek aan onze showroom

Via deze weg geven wij graag inzicht in de maatregelen en consequenties die Saniceve treft in tijden van het Coronavirus.

Gezondheid voorop! Wij houden de ontwikkelingen daarbij scherp in de gaten en volgen vanzelfsprekend de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en medewerkers staat voorop, waarbij we onze service en klantgerichtheid zoveel mogelijk proberen te waarborgen in deze ongewone tijden. Wat kunt u van ons verwachten? Wij verzoeken u en onze medewerkers om gepaste afstand te bewaren en fysiek onderling contact te vermijden. Daarin volgt ons bedrijf de gestelde landelijke richtlijnen, waarbij onze medewerkers geen handen zullen schudden en na ieder klantbezoek hun handen zullen reinigen en desinfecteren. Vertoont u symptomen van ziekte? Dan verzoeken wij u graag uw afspraak te verzetten. Hetzelfde vragen wij van onze collega’s waarbij kwetsbare medewerkers uit voorzorg al vanuit huis werken.

[[Afspraak maken]]