Zomersluiting 2024

De zomer staat weer voor de deur. Wij hopen vurig op een periode met wat minder regen en meer zon!
Wij hebben vakantie van 20 juli tot 12 augustus. Tijdens deze vakantieperiode zijn wij volledig gesloten.

Een bezoek aan onze showroom

Goed advies heeft tijd nodig. Deze tijd maken wij graag voor u. Om deze reden is  onze showroom uitsluitend te bezoeken op afspraak.

Showroombezoek: Een bezoek aan onze showroom is uitsluitend mogelijk op afspraak en met maximaal 2 personen per afspraak. Beschikbaarheid en levertijden: Helaas worden wij ook geconfronteerd  met een beperkte beschikbaarheid en langere levertijden van onze materialen. Het wordt iedere dag lastiger om duidelijkheid te scheppen rondom leveringen. Daarom zijn we gedwongen om van dag tot dag te bekijken wat de ontwikkelingen zijn. Wij vragen hiervoor uw begrip en u kunt erop vertrouwen dat wij alles op alles zetten om onze service en klantgerichtheid zoveel als mogelijk te bewaken. Alvast van harte bedankt voor uw medewerking en begrip.

Saniceve Webside Sliders 0014 38 Har01745 B (2)

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Deskundig, persoonlijk en uitgebreid advies op maat.
  • 3D ontwerp bij uw offerte.

[[Plan uw bezoek]]

Van idee naar realisatie

1
Setting Buddy 2
Uw wensen in kaart brengen
Allereerst gaan we samen om tafel zitten en bespreken we uw wensen. Wellicht heeft u bij een eerder bezoek aan onze showroom, na het bekijken van tijdschriften of naar aanleiding van een tv programma al enkele ideeën opgedaan en kunnen we aan de slag met het opzetten van een ontwerp. Niet iedereen weet direct wat hij of zij wil en dan is het prettig om te weten wat er te koop is. Daar helpen wij u graag mee.
2
Setting Chap 2
Het maken van een ontwerp
We inventariseren de ruimte waarin de badkamer wordt gerealiseerd en bekijken de mogelijkheden m.b.t. de indeling hiervan. Daarbij komen ook de technische mogelijkheden/beperkingen aan bod. We maken samen schetsen en werken die uit in een virtuele omgeving zodat u zicht krijgt op uw toekomstige badkamer. Wanneer u tevreden bent met het ontwerp kunt u uw sanitair, tegels, de accessoires en zelfs het plafond gaan uitzoeken. Hoe ver u hierin wilt gaan bepaalt u uiteraard zelf.
3
Setting Cobber 2
Tot slot een passende offerte
Bent u tevreden over de besproken materialen, dan werken wij een offerte voor u uit. Deze offerte sturen wij vervolgens naar uw installateur. De installateur zal de offerte controleren en de kosten voor zijn werkzaamheden toevoegen. U ontvangt via u installateur een complete offerte.

Saniceve

Saniceve heeft een eigentijdse showroom waarin u als particulier, samen met een erkend installateur, uw sanitair volledig naar wens kunt samenstellen. We tonen u de laatste trends op het gebied van baden, douches, badmeubels, tegels en accessoires en creëren een badkamer waar u graag in zult vertoeven en ontspannen. Daarbij wordt ook gekeken naar wat technisch mogelijk is; is het ontwerp ook uitvoerbaar zoals u het graag zou willen? Welke obstakels kunt u tegen komen? Maar vooral, hoe maken we er samen de ultieme badkamer van!

Middels beurs- en fabrieksbezoeken blijft Saniceve op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen en blijft het assortiment altijd up to date. Door de  opstellingen regelmatig te vervangen, zorgt Saniceve er voor altijd iets nieuws en verrassends te bieden. Naast de opstellingen in onze showroom, beschikken we over een zeer grote collectie catalogi met daarin een enorme keuze aan badkamers.

Saniceve Website Eerste Selectie34
04 Luv.Tif
38 Har01018 Tif
Xeno2bathroom Master
02 Durasquare 235310 6839 6834 6837 91 085.Tif (1)
2019Bathroom05b1geberitaquacleanselahotel Geberit Dam Media Large
Bad Beton 1 Kopie LR
F Ellipse Electric Interior R9005 Cam2 Final
F Squasy Electric R9005 Interior Cam2 Final
F Impulse Electric R9005 Interior Cam2 Final

Openingstijden

Showroom uitsluitend geopend op afspraak.

maandag
09.00 - 17.00
dinsdag
09.00 - 20.00
woensdag
09.00 - 17.00
donderdag
09.00 - 20.00
vrijdag
09.00 - 17.00
zaterdag
09.00 - 16.00
zondag
gesloten

Adresgegevens

Pannenweg 223-229, 6031 RK Nederweert
Bekijk route
Saniceve Website Eerste Selectie09

Een goede voorbereiding is het halve werk

  • Breng de ruimte in kaart, maak een eenvoudige plattegrond.
  • Verzamel afbeeldingen die u aanspreken van bijvoorbeeld Pinterest, Instragram of uit woonbladen.
  • Wat wenst u in uw badkamer... douche, bad, toilet, wastafel(s), fonteintje, spiegel, meubels, (vloer)verwarming?
  • Welk budget wilt u uitgeven voor de ultieme droom badkamer?

[[Plan uw bezoek]]