De verwarming of verkoeling van uw huis of bedrijf

Saniceve biedt u diverse mogelijkheden om uw woning of werkruimte te verwarmen of te koelen. Wij hebben daarvoor een ruim assortiment radiatoren en vloerverwarmingsystemen. Of misschien is luchtverwarming voor u de juiste oplossing. Ons team beschikt over de nodige technische kennis om u hierover te adviseren en de juiste keuzes te maken.

O Np Nachthal
O P Beton Look
O P Badkamer 2
Bayo
Yali Parada
F Bar Interior Camtowel Final
F Gate Bathroom Electric R9005 Cam1 Final
F Slim Electric R9005 Interior Cam1 Final Fsc
F Squara Electric R9005 Interior Cam1 Final
Radiatoren

Saniceve levert radiatoren in elk gewenste soort - conventioneel, convector, elektrisch - voor alle denkbare doeleinden; het verwarmen van grote ruimtes welke hoge capaciteiten vragen tot kleine radiatoren voor bijvoorbeeld uw badkamer.

Vloerverwarming

Ook leveren wij vloerverwarming en vloerkoeling voor de verwarming van een huis of gebouw. Ze werken of elektrisch, of met behulp van warm water en een warmtepomp. Vloerverwarming wordt in de vloer gelegd. Ook hiervoor zijn meerdere systemen beschikbaar. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Luchtverwarming

Maar misschien is luchtverwarming voor het verwarmen en ventileren van uw pand wel een optie voor u. Bent u op zoek naar luchtverwarming voor een beheersbaar en aangenaam klimaat? Ook daarvoor kunt u bij Saniceve terecht voor een uitgebreid assortiment.

Vloerverwarming Comfort
Vloerverwarming1
Vloerverwarming3